Η διαδικασία για τις αρχαιρεσίες στο Σύλλογο

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου προεδρείου στον Εμπορικό Σύλλογο Ν. Μουδανιών θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 3 Μαρτίου στις 21:00 στα γραφεία του Συλλόγου (Μελαχροινού & Τζαβούρα γωνία).

Βάσει καταστατικού εκλέγεται Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Γενικός Γραμματέας και Ταμίας. Για την εκλογή στα ανωτέρω αξιώματα καταρτίζεται από τη Γραμματεία του Συλλόγου κοινό ψηφοδέλτιο που περιλαμβάνει τα ονόματα των υποψηφίων κατά αξίωμα και κατά αλφαβητική σειρά.
Τα ψηφοδέλτια καταρτίζονται με φροντίδα της Γραμματείας του Συλλόγου, η δε υποψηφιότητα υποβάλλεται το αργότερο δύο εργάσιμες μέρες πριν από την ημέρα διενέργειας της εκλογής. Η εκλογή γίνεται με σταυρούς προτίμησης. Οι σταυροί προτίμησης δεν μπορεί να είναι περισσότεροι από τα αξιώματα. Εκλέγονται, δε, όσοι λάβουν την απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων μελών του Δ.Σ. Αλλιώς η εκλογή επαναλαμβάνεται για όσους δεν λάβουν την απόλυτη πλειοψηφία, για αυτούς επαναλαμβάνεται δια τρίτη φορά η εκλογή και ισχύει η απλή πλειοψηφία.
Για την εκλογή των αξιωμάτων του Δ.Σ. εκλέγεται κατά την ημέρα της διεξαγωγής της ψηφοφορίας από το Δ.Σ. τριμελής εφορευτική επιτροπή για την εκλογή της οποίας ισχύουν ότι και για την εφορευτική επιτροπή της εκλογής του Δ.Σ.

Το Δ.Σ. προκειμένου να αποκτήσει ο Σύλλογος μεγαλύτερη ευκινησία, μεταβιβάζει, όπως ο Νόμος προβλέπει, αρμοδιότητες στον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, το Γενικό Γραμματέα και τον Ταμία του Συλλόγου, που αποτελούν τη Διοικητική Επιτροπή του Συλλόγου. 

Σας καλωσορίζουμε στο νέο διαδικτυακό τόπο της Ένωσης Εμπόρων και Επαγγελματιών των Ν. Μουδανιών. Σκοπός του Ιστολογίου είναι να φέρει σε επικοινωνία και διαβούλευση τον Σύλλογο με τα μέλη του, αλλά και με τους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής, ώστε να επιτευχθούν:

- Η ανάπτυξη του επιχειρηματικού πνεύματος, η πρόσβαση σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για την διαδικασία δημιουργίας και λειτουργίας της επιχείρησης,

- Η αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης καθώς και η καταγραφή των εν λειτουργία επιχειρήσεων,

- Η καταγραφή προβλημάτων, τάσεων και προσδοκιών, η προβολή και διάδοση των παρεχόμενων στην περιοχή μας υπηρεσιών και η άμεση ενημέρωση των μελών μας για τις αλλαγές στην Νομοθεσία αλλά και των καταναλωτών για τα πλεονεκτήματα της αγοράς μας.

Γίνετε αρωγοί και συμμέτοχοι της προσπάθειας μας και στηρίξτε έμπρακτα την λειτουργία του Εμπορικού Συλλόγου Μουδανιών.

Η πρόεδρος

Παπαμέτη Όλγα