Ένωση για την απασχολούμενη γυναίκα

Ένα νέο πρόγραμμα που αφορά τις γυναίκες ξεκινάει ο Εμπορικός Σύλλογος Νέων Μουδανιών σε συνεργασία με μια σειρά φορεών σε διάφορες περιφέρειες της χώρας. 

Το Έργο «ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ» στοχεύει στην ενδυνάμωση της επαγγελματικής θέσης των απασχολούμενων  στον ιδιωτικό τομέα και αυτοαπασχολούμενων γυναικών μέσω κατάρτισης, ατομικής συμβουλευτικής και δικτύωσης. Υλοποιείται από 15 φορείς στις 8 Περιφέρειες Σύγκλισης & στις 3 Περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου. 

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το ενημερωτικό υλικό για το πρόγραμμα και κατεβάστε τις αιτήσεις στα παρακάτω link. 

Αιτήσεις:
Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Αυτοαπασχολούμενης εδώ
Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Εργαζόμενης εδώ

Ενημέρωση:
Αυτοαπασχολούμενες εδώ
Εργαζόμενες εδώ

Σας καλωσορίζουμε στο νέο διαδικτυακό τόπο της Ένωσης Εμπόρων και Επαγγελματιών των Ν. Μουδανιών. Σκοπός του Ιστολογίου είναι να φέρει σε επικοινωνία και διαβούλευση τον Σύλλογο με τα μέλη του, αλλά και με τους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής, ώστε να επιτευχθούν:

- Η ανάπτυξη του επιχειρηματικού πνεύματος, η πρόσβαση σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για την διαδικασία δημιουργίας και λειτουργίας της επιχείρησης,

- Η αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης καθώς και η καταγραφή των εν λειτουργία επιχειρήσεων,

- Η καταγραφή προβλημάτων, τάσεων και προσδοκιών, η προβολή και διάδοση των παρεχόμενων στην περιοχή μας υπηρεσιών και η άμεση ενημέρωση των μελών μας για τις αλλαγές στην Νομοθεσία αλλά και των καταναλωτών για τα πλεονεκτήματα της αγοράς μας.

Γίνετε αρωγοί και συμμέτοχοι της προσπάθειας μας και στηρίξτε έμπρακτα την λειτουργία του Εμπορικού Συλλόγου Μουδανιών.

Η πρόεδρος

Παπαμέτη Όλγα